Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ξυλούρης Family

Το εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Ξυλούρης  Family προσφέρει  το βασικό συστατικό της κρητικής διατροφής,  ελαιόλαδο ανώτερης ποιότητας!

Η Ξυλούρης Family, με μακρά ιστορία και παράδοση στην παραγωγή ελαιολάδου, προσπαθεί συνεχώς να διατηρήσει τα υψηλά πρότυπα ποιότητας  χρησιμοποιώντας πάντα εκτός από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες και αυστηρούς ελέγχους ποιότητας της παραγωγής και στην παρακολούθηση.

Το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας είναι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με μοναδική γεύση και άρωμα, καθιστώντας το ιδανικό για κάθε συνταγή ή σαλάτα.

Το Κρητικό ελαιόλαδο είναι η επιτομή της Κρητικής, και στην πλήρη επέκταση της Μεσογειακής, διατροφής

Το ελαιόλαδο είναι ο υγρός χρυσός της κρήτης"

Όμηρος/ 800-724 π.χ.

 Έρευνες απέδειξαν την αξία και τα οφέλη της Κρητικής διατροφής και του ελαιολάδου, όσον αφορά το προσδόκιμο ζωής και την ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων ανάπτυξης προβλημάτων υγείας όπως η στεφανιαία νόσος. 

 

(Menotti et al. 1999)

""Μετά από μια μέση περίοδο παρακολούθησης 27 μηνών, η επανάληψη εμφράγματος του μυοκαρδίου, όλα τα καρδιαγγειακά και καρδιακά επεισόδια και συνολική αιτία θανάτου μειώθηκαν σημαντικά σε ποσοστό μεγαλύτερου > 70% στην ομάδα που ασκούν τη μεσογειακή διατροφή"

 

"Φαίνεται ότι το προσδόκιμο ζωής των Κρητών θα μπορούσε σε μεγάλο βαθμό να οφείλεται στην διατροφή τους"

 

S Renaud, M de Lorgeril, J Delaye, J Guidollet, F Jacquard, N Mamelle, J L Martin, I Monjaud, P Salen, and P Toubol

 

διαβάστε την έρευνα

 

Copyright © 1995 by The American Society for Clinical Nutrition, Inc

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon

Η τυποποίηση των προιόντων μας γίνεται στις εγκαταστάσεις μας στην περιοχή τυο Προφήτη Ηλία Τεμένους, στο Ηράκλειο Κρήτης.

 

The standardization of our products takes place in facilities that we own in Profitis Ilias of Temenos, in Heraklion of Crete.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ / NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι και γίνεται οι πρώτοι που θα μάθουν για τις νέες προσφορές με την εγγραφή σας στις ενημερώσεις . Δεν στέλνουμε ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

 

Stay updated and be the first to get info regarding our offers by subscibing to the newsletter. We don't spam.

© 2017 OLIVARTIA LTD

cretan products extra virgin olive oil thyme honey