Σχετικά με την Ξυλούρης Family και τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα Ξυλούρης family φτιάχνονται με βάση την Κρητική παράδοση. Η ευλάβειά μας για την γη και τους τρόπους καλλιέργειά της, που μένουν αναλλοίωτοι εδώ και αιώνες, συνδυάζονται αρμονικά με τις νέες εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζοντας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

 Η Κρήτη είναι ευλογημένη με πολλά  ενδημικά βότανα και πλούσια σε ποικιλίες φυτών. Γι’ αυτό στον κατάλογο των εξαιρετικών προϊόντων μας έχουν προστεθεί το μέλι από θυμάρι και άλλα βότανα και κωνοφόρα δέντρα.  Το μέλι είναι διαθέσιμο στους πελάτες μας και σύντομα θα προστεθούν στην λίστα και άλλα προϊόντα βοτάνων.

Για εμάς, την Ξυλούρης Family, το ελαιόλαδο είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση. Είναι τρόπος ζωής. Από το γραφικό χωριό του προφήτη Ηλία, που βρίσκεται στην επαρχία Τεμένους Ηρακλείου, η Ξυλούρης Family δημιουργεί αγνά προϊόντα με σκοπό να εμπλουτίσει την διατροφή σας και την υγεία σας δίνοντάς σας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και θυμαρίσιο μέλι.

 

 

 

​Η τυποποίηση λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις μας στον Προφήτη Ηλία Τεμένους, στο ηράκλειο Κρήτης.

 

Το λάδι φυλάσσεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές που είναι πιστοποιημένες με όλα τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και συσκευάζεται με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και μηχανήματα στα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του World Council of Olive Oil. Στόχος μας είναι να διατηρούμε τις καταλληλότερες συνθήκες φύλαξης του ελαιολάδου ώστε να μην αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του και η γεύση του. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να σας προσφέρουμε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας και γεύσης, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου.

 Η Ξυλούρης Family  είναι στο χώρο της τυποποίησης ελαιολάδου μια δεκαετία.

Τυποποιούμε σε: Μεταλλικά δοχεία των 50ml , 100ml 250ml, 500ml, 750ml, 1L, 3L, 5L, σε PET 1L,3L  5L,  σε γυάλινα μπουκάλια των 250ml, 500ml, 750ml , 1L και ασκό 20L.

Εκτός από τυποποίηση, η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην εμπορευματοποίηση ελαιολάδου. Προωθούμε το εξτρα παρθένο ελαιόλαδο από τον παραγωγό στον καταναλωτή χωρίς μεσάζοντες. Στόχος μας είναι η προώθηση Ελληνικού Κρητικού ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας σε χαμηλή τιμή, σωστή για τους καταναλωτές.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η πολιτική της επιχείρησης  «OLIVARTIA» για την «Παραλαβή, Αποθήκευση, Επεξεργασία, Τυποποίηση και Πώληση  Ελαιολάδου» στον Προφήτη Ηλία  Κρήτης, είναι να παρέχει με ποιότητα και με ασφάλεια τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της, εξασφαλίζοντας τη συνεχή συμμόρφωση στις προδιαγεγραμμένες απαιτήσεις και τους υφιστάμενους εθνικούς και κοινοτικούς νόμους και κανονισμούς. Στο πλαίσιο αυτό η Διοίκηση της επιχείρησης OLIVARTIA.

ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ:

 

  • Να ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών, ώστε να εξασφαλιστεί η μακροχρόνια συνεργασία τους με την επιχείρηση.

  • Να θέτει, να μετράει και να παρακολουθεί δείκτες απόδοσης με σκοπό την διαρκή βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών

  • Να τηρεί αυστηρά την ισχύουσα εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και να συνεργάζεται στενά με τις ελεγκτικές αρχές και με τα υπόλοιπα μέλη του δικτύου τροφίμων με στόχο την προστασία της υγείας του τελικού καταναλωτή.

  • Να επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και τεχνικών που βελτιώνουν το επίπεδο υγιεινής των προϊόντων της 

  • Να διαθέτει σχέδιο για τη διαχείριση πιθανών κρίσεων ασφάλειας τροφίμων καθώς και έγκαιρης και πλήρους ανάκλησης τυχόν μη συμμορφούμενου προϊόντος της

  • Να επιμορφώνει το ανθρώπινο δυναμικό της, ενώ υπάρχει σαφής καταμερισμός αρμοδιοτήτων και ευθυνών σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων στα πλαίσια του οργανογράμματος της

  • Η πολιτική ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων αποτελεί μέρος της γενικότερης οικονομικής πολιτικής της και μέσω της πλήρους εφαρμογής της προασπίζει το κύρος της επιχείρησης και την εύρυθμη λειτουργία της. Η επιχείρηση θέτει ετήσιους στόχους για την πολιτική ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων οι οποίοι είναι ρεαλιστικοί, αλλά και φιλόδοξοι, και βοηθούν στη βελτίωση και επικαιροποίηση των Συστημάτων Διαχείρισης.

Το προσωπικό σε όλα τα κλιμάκια του οργανισμού είναι ενήμερο για την Πολιτική Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων του οργανισμού και είναι υποχρεωμένο να συμβάλει στην Υλοποίησή της.

Η Διοίκηση του οργανισμού Δεσμεύεται να υποστηρίξει την εφαρμογή της Πολιτικής.

 

Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

Ο Προφήτης Ηλίας, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις μας, στο νησί της Κρήτης.
Παραδοσιακή μέθοδος συγκομιδής ελαιοκάρπων από ελιά στην Κρήτη.

Η εταιρεία μας διαθέτει τις ακόλουθες πιστοποιήσεις :
Quality Management System (ISO) ISO 9001 : 2015, ISO 22000 : 2005
Greek Origin (EL 40 599)

FDA REGISTRATION NUMBER: 18943792080

Απεικόνιση παραδοσιακής μεθόδου στράγγισης ελαιολάδου σε ελαιοτριβείο
Μερικά από τα προϊόντα μας, σε διαφορετικά μεγέθη και συσκευασίες